Geen categorie / 20 mei 2019

Activiteiten in Buurtwinkel de Schans

SIG en Stichting Welzijn Beverwijk organiseren samen leuke activiteiten voor jong en oud in Buurtwinkel de Schans.

Buurtkinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn wekelijks op woensdag van 14.30 – 16.00 uur van harte welkom om lekker creatief aan de gang te gaan in de Buurtwinkel. Deelname is gratis. De vrijwilligsters Irma en Martine bedenken thema’s en daarnaast staan er spelletjes op het programma. In de zomer wordt een speurtocht uitgezet. Neem je buurjongen, buurmeisje, vriend of vriendin mee en kom op woensdag naar de Buurtwinkel!!

Iedere maandag van 13.00 – 15.00 uur kunt u aanschuiven met uw hobby. Speciaal voor mensen die graag creatief bezig zijn, bijvoorbeeld met schilderen, tekenen, kaarten maken, kleien, handwerken noem maar op. Onder het genot van een kopje koffie/thee gezellig kennismaken met andere buurtbewoners en creatief aan de slag. De vrijwilligsters Irma en Martine heten u van harte welkom.

Komt u gerust eens binnen om lekker creatief bezig te zijn, voor een bakkie koffie en/of een praatje staat de deur ook altijd open. Buurtwinkel de Schans, Schans 2 in Beverwijk, tel. 088-1182982.Bookmark and Share
Vorig bericht
Zomerspektakel zoekt vrijwilligers !!!
Volgend bericht
De Lonkende Leestafel - voor de senior die van lezen houdt!