Geen categorie / 16 oktober 2017

Beverwijkse Elena Nicolaas genomineerd door jongerensite ‘Ondertussen’

2017 mag met recht het jaar van de Beverwijkse Elena Nicolaas genoemd worden. De opening van haar foto-expositie ‘Stel je niet zo aan’, een project over depressie bij jongeren, zorgde op ‘Blue Monday’ voor een bomvolle Grote Kerk in Beverwijk. Vervolgens volgde een nominatie voor de Young Impact Award en ontving zij een jongerenlintje van de Oranjevereniging in Beverwijk uit handen van de toenmalig burgemeester Ossel. Inmiddels hangen haar foto’s tot eind oktober 2017 in het stadhuis van de Gemeente Beverwijk.

Maar, er kan nog meer bij. Want inmiddels is er nog een nominatie en wel van de website ondertussen.nl. Ondertussen.nl gelooft dat je gelukkig wordt als je snapt wat er in de wereld gebeurt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat geluk heb je zelf in de hand. De content op de website wordt door jongeren zelf gemaakt.

Elena is opgenomen in de top 100 van de meest veelbelovende en inspirerende jongeren tot 25 jaar in Nederland. En in die lijst staan, naast haar, grote namen zoals bijvoorbeeld Lieke Martens, Max Verstappen en de rappers Boef en Ronnie Flex.

De jongerenwerkers van team Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, waren natuurlijk al lang overtuigd van dit unieke project van Elena en hebben haar vanaf dag één gesteund maar het is natuurlijk extra bijzonder om te zien dat dit project door andere partijen ook wordt omarmd.

Wilt u Elena steunen in haar poging om deze nominatie te verzilveren? Stem dan op haar zodat haar project ‘Stel je niet zo aan’ weer een extra boost krijgt door alle publiciteit en daarmee de aandacht voor het onderwerp depressie bij jongeren. Via de volgende link kunt u rechtstreeks op haar stemmen: https://www.ondertussen.nl/jonge100/#https://www.ondertussen.nl/jonge100/jonge100/elena-nicolaas-21/Bookmark and Share
Vorig bericht
Ontmoetingsochtend voor blinde en slechtziende mensen
Volgend bericht
Boshuttendag voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar