Geen categorie / 23 augustus 2017

Bewoonster neemt initiatief tot straatrommelmarkt.

Een gezellige straatrommelmarkt vanaf de Montessorischool op de Laan van Blois tot aan de Plantage. Dat leek bewoonster Tiny Van Der Kamp wel wat. Zo bedacht, zo gedaan.

Het idee is dat buurtbewoners vanuit hun eigen tuin spullen kunnen verkopen. Mocht u in een flat wonen dan kan het vanaf het plein onderaan het gebouw. Maar het is ook de bedoeling dat er wat voor de kinderen te doen is. Misschien kunnen de buurtbewoners slingers of vlaggetjes ophangen. De buurt ziet er dan meteen erg gezellig uit.

Tiny schreef een brief aan de buurtbewoners waarin ze uitlegde wat haar idee was, ging achter een vergunning aan en regelde een springkussen en een suikerspinmachine waar tegen een kleine vergoeding een suikerspin gekocht kan worden. Tiny heeft alles zelf geregeld. Voor zaken waar ze advies over nodig had nam ze contact op met het Sociaal team en de gebiedsverbinder van de gemeente Beverwijk.

Zaterdag 26 augustus is het dan zover. Van 11.00 tot 16.00 uur vindt de straatrommelmarkt plaats. U bent van harte welkom.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Darten
Volgend bericht
Inschrijven voor activiteiten in het nieuwe seizoen