Geen categorie / 20 mei 2019

De Lonkende Leestafel – voor de senior die van lezen houdt!

Stichting Welzijn Beverwijk biedt in samenwerking met de SIG en Bibliotheek IJmond Noord, voor iedere senior die van lezen houdt, wekelijks de mogelijkheid om in o.a. de Buurtwinkel de Schans, De Lonkende Leestafel bij te wonen.

Deelnemers en vrijwilligers zijn er heel enthousiast over! Per keer bent u anderhalf uur gezellig samen. U praat er aan de hand van boeken en boekfragmenten met elkaar en u deelt er herinneringen aan vroeger. Een vrijwilliger van de bibliotheek leest voor. Leuk en ontspannend en het zorgt er ook nog eens voor dat u uw leesvaardigheid behoudt of zelfs vergroot. Elke week is er een ander thema. U hoeft zelf geen boeken te lezen. Soms wordt ook de draagbare multi touchtafel, een grote tablet, gebruikt, met bijvoorbeeld liedjes van vroeger, de keuken van vroeger of de geschiedenis van de IJmond.

Lijkt het u leuk? Doe dan zonder verplichting mee, geheel gratis. Waar kunt u meedoen? Elke dinsdag van 13.30 – 15.00 uur in Buurtwinkel de Schans, Schans2 te Beverwijk.Bookmark and Share
Vorig bericht
Activiteiten in Buurtwinkel de Schans
Volgend bericht
Zwerfvuil-opruimactie in Wijk aan Zee