Geen categorie / 30 januari 2017

De mensen achter Stichting Welzijn Beverwijk

Wie werken er allemaal bij Stichting Welzijn Beverwijk? Doen ze dit als vrijwilliger of beroepsmatig? Wat houdt het werk precies in? En wat drijft ze om dit werk te doen? De komende tijd zullen medewerkers zichzelf voorstellen en over hun werk bij de stichting vertellen. Deze keer vertelt Annette Leeuw haar verhaal.

Ik ben inmiddels al weer 28 jaar vrijwilliger voor de stichting. In 1988 kwam ik in contact met Stichting Welzijn Beverwijk (SWB). De reden daarvoor was dat ik een bewonerscommissie wilde oprichten en zocht daar ondersteuning bij. Hierdoor kwam ik bij het opbouwwerk terecht en ben sindsdien blijven hangen. In de loop der jaren heb ik van alles gedaan: kinderkampen, roefelen, huttenbouw, vrijwilligersraad, achter de bar, noem het maar op.

Tegenwoordig houd ik me nog bezig met een stukje beheer van Meerestein en buurthuis Wijk aan Duin. Waar nodig help ik mee. Daarnaast doe ik elke maandagochtend het wijkwandelen, het Sociaal team en SWB hebben mij hiervoor benaderd. Als echte Wijker weet ik veel van de stad en kan daar over vertellen tijdens het wandelen. Lopen is ontspannend en tegelijkertijd is het leuk om sociaal bezig te zijn. Contact met mensen is voor mij belangrijk. Ik kan het anderen dan ook aanraden om wat vrijwilligerswerk te doen voor de SWB. Het is leuk, het is een uitlaatklep en je komt met mensen in contact. Voorlopig blijf ik lekker doorgaan.Bookmark and Share
Vorig bericht
De mensen achter Stichting Welzijn Beverwijk
Volgend bericht
Stem op de PlusBus voor een donatie!