Geen categorie / 28 maart 2018

De spelinloop gaat weer van start in Wijkcentrum Citadel

Na een schitterende verbouwing in Wijkcentrum Citadel start Stichting Welzijn Beverwijk op donderdag 5 april weer met de spelinloop voor ouders met kind(eren) van 0 tot 4 jaar. Tijdens de spelinloop is er aandacht voor de opvoeding en de ontwikkeling van jonge kinderen. Het opvoeden van kinderen is leuk, maar kan soms ook vragen of twijfels oproepen. Terwijl de kinderen samen spelen kunt u onder het genot van een kopje koffie/thee kennismaken met de andere ouders en praten over de opvoeding en ontwikkeling van uw kind of vragen stellen aan onze pedagogisch medewerkers.  Zij geven u vanuit hun professionele achtergrond en ervaring, antwoord en advies.

Ook behoort een persoonlijk gesprek met een pedagoog tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen ouders ook informatie krijgen over de peutercentra en andere activiteiten van Stichting Welzijn Beverwijk. Tijdens de spelinloop is er een vast moment voor het gezamenlijk drinken van limonade of water, fruit eten en liedjes zingen.

De spelinlopen blijken aantoonbaar een goede manier om ouders met jonge kinderen te bereiken en kinderen te laten doorstromen naar bijvoorbeeld het peutercentrum  of de basisschool. Er wordt nauw samengewerkt met de peutercentra, basisscholen, speeltuinen en wijkcentra. U hoeft zich niet van tevoren in te schrijven en de entree bedraagt € 1,50 per kind. De spelinloop is wekelijks op donderdag van 9.30-11.00 uur (met uitzondering van de schoolvakanties) Wijkcentrum Citadel.  Kunt u niet op donderdag? De spelinloop is ook op maandag in Buurthuis Wijk aan Duin, op dinsdag in Wijkcentrum Prinsenhof, en op woensdag in Peutercentrum Plons.Bookmark and Share
Vorig bericht
Geslaagd lijsttrekkersdebat in het Kennemer Theater
Volgend bericht
De Lonkende Leestafel bij de ontmoetingsochtend voor blinden en slechtzienden