Projecten & Diensten / 4 maart 2020

De “Wijk-Uit” PlusBus nu ook in Velsen-Noord!

Senioren uit Velsen-Noord die om wat voor reden minder mobiel zijn, kunnen vanaf maart 2020 gebruik maken van de “Wijk-Uit” PlusBus van Stichting Welzijn Beverwijk.

De “Wijk-Uit” PlusBus biedt senioren uitstapjes aan. Denk hierbij aan rondritten, tuincentra, musea, restaurants en concerten. In de PlusBus is plek voor rollators, helaas geen plek voor een rolstoel. De PlusBus wordt altijd bezet door twee vrijwilligers: de chauffeur, die tevens begeleider is en een tweede begeleider. Zij halen de deelnemers thuis op en brengen ze ook weer thuis én ondersteunen waar nodig is.

Iedere maand verschijnt de “Wijk-Uit”, een boekje met informatie over de uitstapjes. De “Wijk-Uit” editie kunt u ophalen bij Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 in Beverwijk en Wijkcentrum De Stek, Heirweg 2a in Velsen Noord.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 0251 222222 of bij Stichting Welzijn Velsen, Wijkcentrum De Stek, Judith de Ruyter, tel. 0251 226445.Bookmark and Share
Vorig bericht
Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Volgend bericht
De “Wijk-Uit” PlusBus