Laatste nieuws / Projecten & Diensten / 19 november 2019

De “Wijk-Uit” PlusBus

Zaterdag 30 november rijdt de bus naar het Kennemer Theater voor de voorstelling “Henk Poort en de Helden”. Hij is één van de beste zangers van Nederland maar ook nog een ras verteller. Zijn inspiratiebronnen zijn heel divers: zo zijn er de helden van het Jordaanlied, zoals Willy Alberti en Johnny Jordaan maar ook grote namen uit de opera- en musicalwereld aan wie hij graag een voorbeeld neemt. Henk Poort laat de mooiste songs uit al die werelden horen en vertelt daar goede verhalen bij.
Donderdag 28 november wordt het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid bezocht in Hilversum. Hier bevindt zich een grote collectie van radio, televisie, film, foto’s, muziek, documentaires en nieuwe media. De collectie geeft een uniek beeld van de geschiedenis van Nederland van de afgelopen honderd jaar en van de audiovisuele media in het bijzonder.

Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via 0251 222222 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.Bookmark and Share
Vorig bericht
Buurtbakkie op het Europaplein
Volgend bericht
BeverwijkvoorElkaar zoekt vrijwilligers