Projecten & Diensten / 7 mei 2020

Duimpje omhoog voor Oosterwijk!

In deze tijd van corona is het extra belangrijk om naar elkaar om te kijken. Daarom gaan we op maandag 11 mei de wijk Oosterwijk in. U kunt ons, medewerkers van Stichting Welzijn Beverwijk, Sociaal team Beverwijk, Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk, Nul251 en vrijwilligers van de Doe Mee Wijkwinkel dan tegen komen.

Wij komen niet met lege handen. Voor de bewoners hebben we een pakketje met een groene duim, een rode duim, een flyer met toelichting en, dankzij een sponsoring van JCI IJmond, ook wel bekend als de ‘Juniorkamer’, bevat het pakket een leuke attentie.

De bewoners kunnen één van de duimpjes duidelijk zichtbaar voor het raam zetten of opplakken. Gaat het goed? Groene duim. Gaat het niet zo goed of heeft u hulp nodig? Hang dan de rode duim voor het raam. Ziet u als bewoner bij de buren een rode duim, vraag dan even aan de buurman of buurvrouw wat voor hulp er nodig is. Hangt er een groene duim, dan weten we dat het goed gaat. Hangt er niks? Dan toch ook maar even checken hoe het gaat.

Voor vragen kunt u terecht bij:
Meldpunt Welzijn Beverwijk: 0251- 300338
Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk: 0251-300333
Jongerenwerker William Jordens: 06-18482635
Sociaal teamlid Beverwijk José Super: 06-33653557
Sociaal Werker & Buurtverbinder Marco Dalprà: 06-18482636Bookmark and Share
Vorig bericht
Stichting Welzijn Beverwijk stuurt draaiorgel langs meerdere locaties in Beverwijk
Volgend bericht
Duimpjes actie in Oosterwijk