Projecten & Diensten / 11 mei 2020

Duimpjes actie in Oosterwijk

Vandaag zijn medewerkers van Stichting Welzijn Beverwijk, Sociaal team Beverwijk, Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk, Nul251 en vrijwilligers van de Doe Mee Wijkwinkel het Beverwijkse deel van Oosterwijk in gegaan om bij iedere inwoner een pakketje met een groene duim, een rode duim, een flyer met toelichting en, dankzij een sponsoring van JCI IJmond, een leuke attentie in de bus te doen.

De bewoners kunnen één van de duimpjes duidelijk zichtbaar voor het raam zetten of opplakken. Gaat het goed? Groene duim. Gaat het niet zo goed of heeft u hulp nodig? Hang dan de rode duim voor het raam. Ziet u als bewoner bij de buren een rode duim, vraag dan even aan de buurman of buurvrouw wat voor hulp er nodig is. Hangt er een groene duim, dan weten we dat het goed gaat. Hangt er niks? Dan toch ook maar even checken hoe het gaat.

Voor vragen kunt u terecht bij:
Meldpunt Welzijn Beverwijk: 0251- 300338
Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk: 0251-300333
Jongerenwerker William Jordens: 06-18482635
Sociaal teamlid Beverwijk José Super: 06-33653557
Sociaal Werker & Buurtverbinder Marco Dalprà: 06-18482636

Heeft u nog geen pakketje ontvangen? Dat kan het zijn dat u in één van de straten woont waar deze week nog een pakketje in de bus wordt gedaan maar wat nog niet gebeurd is omdat we iets tekort hadden laten drukken.

 

gallery wordpress plugin

Bookmark and Share
Vorig bericht
Duimpje omhoog voor Oosterwijk!
Volgend bericht
Hart onder de riem en een orgel in Beverwijk