Geen categorie / 7 november 2017

één uurtje voor een schoner buurtje

Nu ook opruimactie zwerfvuil in Meerestein Noord!

Op woensdag 15 november gaan buurtbewoners van Meerestein Noord, samen met wethouder Jacqueline Dorenbos, de omgeving ontdoen van zwerfafval. Ze hopen met een zo groot mogelijke groep aan de slag te kunnen. Samen maken ze het opruimwerk gezelliger en lichter en wie weet leert u ook nog leuke mensen uit de buurt kennen.

U bent welkom om 15.30 uur bij het gebouw van “Het Leger des Heils” aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk. Hier wordt u voorzien van grijpers en afvalzakken. Mocht u al een afvalgrijper hebben, neem deze mee. Het opruimen gaat ongeveer een uurtje duren waarna u weer bij het startpunt terug komt en getrakteerd wordt op een kop soep met stokbrood.

Aanmelden mag en is handig in verband met het inschatten van het aantal schoonmaakspullen en mokken soep, maar niet verplicht. Dit kan per email naar: sociaalteam@beverwijk.nl t.a.v. Hilda ter Steege of tel. nr: 06- 50 12 31 73 van Coby.

Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de bewoners met ondersteuning van het Sociaal team en facilitering vanuit het Gebiedsgericht Werken van de gemeente Beverwijk.Bookmark and Share
Vorig bericht
Buurtlunch Inside54 Broekpolder
Volgend bericht
Vrijwilligersacademie IJmond organiseert netwerkbijeenkomst