Geen categorie / 29 november 2017

Gezocht: vrijwillige versterking van het team We(l)doen

Stichting Welzijn Beverwijk heeft plaats voor een gemotiveerde man of vrouw die op vrijwillige basis het team van We(l)doen komt versterken. We(l)doen is er voor alle inwoners van Beverwijk en Heemskerk die zorgen voor een ander, zoals mantelzorgers, professionals en vrijwilligers. Zij kunnen bij We(l)doen terecht voor het antwoord op vragen over mantelzorg of vrijwillige inzet. Stichting Welzijn Beverwijk is één van de vijf samenwerkingspartners van We(l)doen.

“Je helpt mensen om een passende vorm van vrijwillige inzet te vinden.” Als vrijwillige collega van We(l)doen voer je telefonisch en persoonlijk gesprekken met mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwillige organisaties. Je helpt mensen bij het vinden van een passende vorm van vrijwilligerswerk. Je zet op een rijtje wat hun interesses, mogelijkheden en beperkingen zijn en zoekt uit welke vrijwilligersvacatures daar het beste op aansluiten. Je neemt contact op met de betreffende aanbieder van de vrijwilligersvacature en belt na of de bemiddeling geslaagd is. Je neemt contact op met nieuwe vrijwilligers en bemiddelt hen telefonisch of maakt een afspraak voor een intakegesprek. Vaak gaat het om mensen die nog niet goed weten wat ze willen of mensen met problemen die bij We(l)doen komen voor een intakegesprek. Zo nodig schakel je extra begeleiding in of verwijs je mensen door. Mensen die al precies weten wat voor vrijwilligerswerk ze willen doen worden rechtstreeks bemiddeld.

Je maakt deel uit van een dynamisch team van professionals en vrijwilligers. Je werkt vanuit Wijkcentrum Prinsenhof. Je krijgt een interne opleiding. Enthousiastelingen met het hart op de juiste plaats zijn van harte welkom bij ons!

Voor een vrijblijvend gesprek of extra informatie kun je bellen met Astrid Kruiswijk op maandag/dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur: 06-33653557. Een mail sturen mag ook: astrid@weldoenijmond.nlBookmark and Share
Vorig bericht
Pedagogisch medewerkers aan de slag met hun eigen interactie- en taalvaardigheid.
Volgend bericht
70+ lunch zeer geslaagd