Geen categorie / 12 november 2018

Informatiebijeenkomst ‘mee blijven doen met slechter zicht’

Op 21 november geven Danielle de Smit, ergotherapeut en Huib Derksen, Low Vision Specialist van Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor slechtziende- en blinde mensen, in samenwerking met Stichting Welzijn Beverwijk voorlichting over de mogelijkheden als u slechter gaat zien. Naast mensen met een slechter (wordend) zicht zijn ook mantelzorgers, zorgprofessionals en zorgvrijwilligers van harte welkom.

Tijdens de informatiebijeenkomst kunt u ook zelf enkele hulpmiddelen uitproberen. Enkele vragen die aan de orde komen: verlichting is voor mij belangrijk, maar welke verlichting is dan het beste? Hoe kan ik mijn krant of boek blijven lezen nu mijn huidige leesbril niet meer helpt? Ik ben erg gevoelig voor (buiten)licht, wat doet een filterbril?

De ontmoetingsochtend vindt plaats van 10.00 – 12.00 uur in Wijkcentrum Prinsenhof. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kosten € 2,- incl. koffie/thee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Agnes Jacobs van Stichting Welzijn Beverwijk via 06 19747791.Bookmark and Share
Vorig bericht
Themabijeenkomst over veiligheid in en rond het huis
Volgend bericht
Heden & Verleden van Beverwijk