Geen categorie / 9 maart 2017

Inloopochtend Maatjesproject zoekt vrijwilligers!

Het Maatjesproject Beverwijk brengt vrijwilligers (maatjes) in contact met ouderen en mensen die door psychische of sociale problemen in een isolement terecht zijn gekomen. De vrijwilliger en de deelnemer worden elkaars vaste maatje en ondernemen 1 keer per 14 dagen op vriendschappelijke wijze verschillende activiteiten met elkaar. Dit kan variëren van een kop koffie drinken, een wandeling maken, fietsen, een museum bezoeken tot samen naar de film gaan. Het zijn juist die kleine eenvoudige momenten die het verschil maken.
Maatjes zijn geen hulpverleners, maar betrokken mensen die er plezier in hebben wat vrije tijd door te brengen met iemand die minder gemakkelijk contact legt of houdt.

 

 

Het Maatjesproject zoekt maatjes voor mensen van 18 tot 95 jaar. Wilt u maatje worden? Dan bent u voor al uw vragen en informatie van harte welkom tijdens de inloopochtend op dinsdag 14 maart van 10.00-12.00 uur in wijkcentrum Prinsenhof. De koffie staat  klaar.

Het Maatjesproject maakt onderdeel uit van Stichting Welzijn Beverwijk. Voor vragen kunt u zich in verbinding stellen met Astrid Kruiswijk via kruiswijk2@welzijnswb.nl of 06-33653557 op dinsdag en donderdag tussen 9.00-12.00 uur.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Tweedehands zomerkinderkledingbeurs
Volgend bericht
Buurtlunch