Geen categorie / 19 juni 2019

Jonge mantelzorgers!

Wanneer ben je een jonge mantelzorger? Wanneer je als jongere moet zorgen voor je ouders, je broer of zus, kan dat een behoorlijke impact hebben op je leven. Vaak staan jongeren in die situatie er niet eens bij stil dat ze mantelzorger zijn. Ze zijn zo gewend geraakt aan hun zorgtaken, dat ze die er haast vanzelfsprekend bij doen. Intussen krijgen ze vaak niet echt de kans om de dingen te doen die hun leeftijdsgenoten doen.

Weldoen IJmond organiseert in samenwerking met STG Vrijwilligershulp & Mantelzorg op vrijdagavond 5 juli 2019 activiteiten voor de jonge mantelzorgers.

Ben jij een jonge mantelzorger tussen de 8 en 12 jaar kom ons dan helpen zoeken naar de schatkist. Zou het ons lukken? Wie weet zit er in de schatkist wel een leuke beloning voor iedereen! Tijd: 18.30 – tot 20:00 uur.

Ben jij een jonge mantelzorger tussen de 13 en 23 jaar en ook nog een goede detective. Er is een misdaad gepleegd en wij kunnen wel wat hulp gebruiken! Alleen door het oplossen van codes en raadsels in de avontuurlijke speurtocht kan je het slachtoffer vinden en helpen.
Tijd: 20.30 – 22.00 uur.

Voor beide activiteiten geldt dat er gestart wordt vanaf locatie: Jongerencentrum Inside54, Schutterskwartier 54 in Heemskerk.
Meld je vóór 28 juni aan bij Rianne Tol via riannetol@welzijnswb.nl, 06-18482619 of bij Arianne Zandbergen, activiteiten@thuiszorg-gehandicapten.nl

Geef bij de aanmelding je naam, leeftijd en het telefoonnummer waar je vader en/of moeder te bereiken is door.Bookmark and Share
Vorig bericht
Gezocht technische vrijwilligers voor het Zomerspektakel
Volgend bericht
Juridisch advies in Wijkcentrum Prinsenhof