Geen categorie / 5 juli 2017

Kaartverkoop Bouwstad Broekpolder

Het thema van Bouwstad Broekpolder dit jaar is “Bouw je Stad“. Dat betekent dat op de Vlaskamp allerlei gebouwen zullen verrijzen die in een stad te vinden zijn, zoals een politiebureau, een brandweerkazerne, een restaurant of een bank.

De kaartverkoop van Bouwstad Broekpolder zal dit jaar op een andere wijze plaatsvinden dan voorgaande jaren. Dit jaar gebeurt het inschrijven voor Bouwstad digitaal en zal na het sluitingstijdstip tussen de inschrijvingen worden geloot. De link naar het inschrijfformulier is te vinden op Facebook en Instagram van Bouwstad Broekpolder en op de website van Stichting Welzijn Beverwijk. Ook staat de link vermeld op de flyers die op de basisscholen worden uitgedeeld.

Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 10 juli 07:30 tot donderdag 13 juli 20:00 uur. Aangezien er wordt geloot, maakt het moment van inschrijven niet uit. Een ouder/verzorger kan maximaal 4 kinderen inschrijven. Deze kinderen komen samen in de loting terecht, dus ze zullen als groep worden ingeloot of uitgeloot. Na de loting krijgen de ouders/verzorgers waarvan de kinderen zijn ingeloot een bericht over het ophalen en betalen van de kaarten. Er wordt gecontroleerd via identificatiebewijs of de juiste persoon de juiste kaarten komt halen. Een meer uitgebreide beschrijving van de loting en inschrijfprocedure is te vinden bij het inschrijfformulier. Heeft u daarna alsnog vragen? Stel ze gerust via de Facebookpagina van Bouwstad Broekpolder.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Minecraft bouwwedstrijd
Volgend bericht
Zomerspektakel voor kinderen van 6 t/m 12 jaar