Activiteiten / 8 december 2021

Kerstactie Welzijn Beverwijk & Sociaal team Beverwijk

Vanaf 8 december staat er een mailbox en telefoonlijn open. Waarvoor?

We willen alle inwoners van Beverwijk & Wijk aan Zee oproepen om een kerstwens/boodschap in te spreken. Dat mag een wens zijn voor iemand persoonlijk of voor iedereen of voor een bepaalde groep. De bedoeling is om op deze manier met elkaar te delen; om zo toch wat licht te brengen in deze toch al zo donkere maand. U mag uw wens/boodschap inspreken of zelfs inzingen t/m 17 december 00.00 uur via de voicemail 0251 300 369. Is het inspreken of inzingen van een wens/boodschap niet iets voor u? Dan kunt u ook een bericht met uw wens/boodschap sturen naar kerstactie@welzijnswb.nl Onze medewerkers maken er dan iets moois van. Alle inzendingen worden verzameld, gescreend en verwerkt in een film.

Hoe leuk zou het zijn als bijv. naast de wensen/boodschappen door inwoners er ook wensen/boodschappen door organisaties, clubs, verenigingen, winkeliers, koren, bands, straten worden ingezonden. Bedenk iets creatiefs en stuur de wens/boodschap in.

Dan is er nog een andere mogelijkheid: op 15 december tussen 10.00 – 13.00 uur staan medewerkers van het Sociaal team samen met IJmond Nieuws op de weekmarkt in Beverwijk. Daar kunt u ook uw wens/boodschap inspreken of misschien zelfs zingen.

Sociaal team Beverwijk en Stichting Welzijn Beverwijk gaan ook wensen/boodschappen opnemen tijdens verschillende activiteiten als de Ontmoeting, koffieochtend, koffiemiddag en bij Nul251 jongerenwerk.

Van alle ingezonden wensen/boodschappen wordt er een film gemaakt door Sociaal team, Stichting Welzijn Beverwijk en IJmond Nieuws.

In het kort: inzenden via mail of voicemail t/m 17 december 00.00 uur of op 15 december tussen 10.00 – 13.00 uur op de weekmarkt.

Omstreeks 23 december komt de film Beverwijk en Wijk aan Zee wenst elkaar… online.Bookmark and Share
Vorig bericht
Nationale Coming Out-Dag
Volgend bericht
Inschrijving BSO de Regenboog geopend