Geen categorie / 16 januari 2019

Kerstgedachten

Stichting Hidde heeft in samenwerking met Stichting Welzijn Beverwijk op kerstavond, 24 december, een kerstdiner georganiseerd voor inwoners van de gemeente Beverwijk met een kleine portemonnee. Vanaf 16.00 uur waren de mensen welkom en langzaam druppelden uiteindelijk ongeveer 120 mensen binnen, van jong tot oud en van verschillende nationaliteiten.

Na een welkomstwoord werd de soep opgediend. Tussen het voor- en hoofdgerecht was er voor de kinderen een heuse loterij “Raad de hoeveelheid dropjes in de pot” met twee kanjers van prijzen: een fiets. De fietsen zijn beschikbaar gesteld door Bike Totaal Koning en Bike Totaal Van Tunen. Daarna volgde een uitgebreid hoofdgerecht met kippenmedaillons in rode wijnsaus, diverse salades en friet. Voor de kinderen waren er snacks. Het nagerecht bestond uit ijs met verse vruchten. Het kerstdiner werd feestelijke omlijst met livemuziek van de Wijkerstraatband.

Stichting Hidde en Stichting Welzijn Beverwijk hebben dit initiatief samen genomen om deze groep mensen, die dagelijks elke cent moeten omdraaien, een gezellige avond te geven die ze zelf niet kunnen betalen. Het kerstdiner werd mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die tafels hebben gefinancierd. De deelnemers en de organisatie kijken terug op een mooie en geslaagde avond.

Om een vervolg te geven aan deze samenwerking hebben beide stichtingen het initiatief genomen tot een volgend project: een disco voor mensen met een verstandelijke beperking op zaterdag 30 maart 2019. Zie voor meer informatie op www.stb.nl of www.stichtinghidde.nl. Stichting Hidde stelt zich tot doel om gezinnen waar een kind getroffen is met kinderkanker een zorgeloze vakantieweek in een luxe chalet in Friesland te geven.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Bv’s Kinderopvang opgericht
Volgend bericht
Vrijwilligers gezocht voor begeleiden van activiteit voor senioren