Home / Kledingbeurs De Glimworm

Kledingbeurs De Glimworm

Zomerkledingbeurs 2019

Vanaf dinsdagavond 26 februari 2019, nemen we iedere dinsdag­avond weer uw zomerkinderkleding in en wel tussen 18.45 en 19.30 uur in buurthuis Wijk aan Duin. Deze zomerkinderkleding, vanaf maat 56 tot en met maat 176, dient schoon, gestreken, heel en beslist niet uit de mode te zijn.

De laatste mogelijkheid om uw kinderkleding in te brengen is op 7 mei 2019.

Ondergoed, pyjama’s, sokken, schoenen, verwassen kleding, kleding met vlekken, lijmresten, ontbrekende knopen, kapotte ritssluitingen en dergelijke worden niet geaccepteerd.

Kledingbeurs De Glimworm behoudt zich het recht voor, dat als later blijkt dat ingebrachte kleding niet voldoet aan de eisen, deze kleding alsnog niet verkoopbaar te stellen en af te voeren.

  • Van uw verkopen komt slechts 25% ten gunste van de kinderactiviteiten van Stichting Welzijn Beverwijk. De overige 75% is voor u.
  • Uw niet verkochte kinderkleding schenken wij aan een goed doel.
  • Uitbetaling vindt plaats d.m.v. overmaking van het bedrag op uw bankrekening binnen een week na de laatste zomerkledingbeurs.

TIP: Breng de kleding gestreken in. VOORWAARDE: Maak knoop- en/of ritssluitingen vast. Verzorgde kleding wordt namelijk sneller verkocht!

 

 

 

 

Kinderkledingbeurs 2019

De verkoop van de ingebrachte kleding vindt plaats tijdens de kinderkledingbeurzen in buurthuis Wijk aan Duin. Deze vinden in 2019 plaats op de volgende data:

  • 6 en 27 maart
  • 3 en 17 april
  • 8 en 22 mei

De kinderkledingbeurzen zijn van 9.00 tot 10.30 uur.

De vrijwilligsters van kledingbeurs De Glimworm. Voor meer informatie belt u naar 0251 – 300314 en vraagt u naar Thea Klein Nibbelink.