Home / Leerwerk-restaurant ‘Om de Hoek’

Leerwerk-restaurant ‘Om de Hoek’

Leerwerk-restaurant ‘Om de Hoek’ is een samenwerking tussen Heliomare College & Stichting Welzijn Beverwijk. Bij dit restaurant snijdt het mes aan twee kanten. Inwoners van Beverwijk kunnen elke woensdag van 12.00 tot 13.00 uur lekker & gezond eten, anderen ontmoeten, in gesprek raken en zo sociale contacten op doen. Tegelijkertijd stelt het leerlingen van Heliomare in staat om ervaring op te doen in de horeca door te koken en te bedienen.

Deze samenwerking is geïnitieerd door het Sociaal team. Tijdens een gesprek met Heliomare College werd duidelijk dat de onderwijsinstelling zocht naar geschikte locaties om leerwerkplekken te creëren voor hun leerlingen in de wijk en onder de mensen. Stichting Welzijn Beverwijk bood met haar locaties, faciliteiten en buurtfunctie graag de mogelijkheid om dit te realiseren waardoor de verbinding snel was gemaakt.

Komt u gerust eens eten
Voor slechts een onkostenvergoeding van € 7,- krijgt u een warme driegangenlunch. Reserveren is wel noodzakelijk en kan tot uiterlijk de maandag voor de woensdag dat u wilt eten. Dit kan via telefoonnummer 0251-300300 of bij de informatiebalie in buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. Op dit adres vindt u ook leerwerk-restaurant ‘Om de Hoek’. Tijdens schoolvakanties is het restaurant gesloten.

Fotograaf: Michel Campfens