Laatste nieuws / 7 april 2022

LHBTIQ+ in Beverwijk? Vul de enquête in

Hierbij willen wij uw medewerking vragen voor een onderzoek dat Welzijn Beverwijk uitvoert in opdracht van de gemeente naar het welbevinden van inwoners die gerekend kunnen worden tot de LHBTIQ+ groep. Dit onderzoek wil antwoord krijgen op de vraag hoe personen uit deze groep hun Beverwijkse leefomgeving ervaren.

Het invullen van de vragenlijst zal maximaal 10 minuten van uw tijd kosten. De door u verstrekte gegevens zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden. De resultaten van de vragenlijst worden vertrouwelijk behandeld. Het is voor ons niet mogelijk om te zien wie welke antwoorden ingevuld heeft. Mocht u interesse hebben in de bevindingen van het onderzoek, dan kunt u aan het eind van de vragenlijst uw e-mailadres achterlaten. Uw e-mailadres wordt uitsluitend eenmalig voor dit doel gebruikt en zal niet worden bewaard.

Neem rustig de tijd om de vragen en stellingen door te lezen en probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. Er zijn geen goede of foute antwoorden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Welzijn Beverwijk, Herbert Bos via bos@welzijnswb.nl , tel. 06-16476500.Bookmark and Share
Vorig bericht
Tuincoaches en Groenvrijwilligers gezocht
Volgend bericht
Ook een KinderzwerfboekenStation in Wijkcentrum Prinsenhof