Activiteiten / 22 september 2020

Manon Kroezen met cabaretvoorstelling over dementie in het Kennemer Theater

Nadat cabaretière Manon Kroezen, die ook werkzaam is op een zorgboerderij, in 2019 haar eigen boek ‘Rudy hoort er ook nog bij’ lanceerde, gaat ze verder over het thema dementie, en wel in het theater! Een voorstelling volledig geïnspireerd op haar ervaring in het werkveld, als verzorgende, op de ´azlheimerboerderij´. Wilt u genieten van een emotioneel, humoristisch, confronterend maar ook vermakelijke voorstelling? Dan is dit precies wat u zoekt.

Over de voorstelling
Mensen met dementie schamen zich maar al te vaak voor hun hersenziekte. Ook veel dierbare naasten weten niet goed hoe ze ermee moeten omgaan. En hoewel het aantal mensen met dementie de komende jaren sterk zal toenemen, weet het grote publiek nog maar bar weinig over deze ongeneeslijke aandoening. De pijn speelt zich vooral af achter gesloten deuren. Dat moet echt veranderen vindt Manon!

In de cabaretvoorstelling ‘Rudy, hoort er ook nog bij’ laat ze op een liefdevolle, humoristische, maar ook confronterende manier zien wat er zich afspeelt in de belevingswereld van iemand die lijdt aan dementie. En niet te vergeten, op wat voor manier de omgeving ermee om gaat. In de dagelijkse omgang met de weerbarstige werkelijkheid van dementie begon ook het één en ander in haar leven te veranderen.

Op onvoorspelbare wijze zal Manon Kroezen u verrassen. Tijdens deze voorstelling laat dementie zijn ware gezicht zien, puur en schaamteloos. Het is een eerlijke poging om de hersenziekte definitief uit de taboesfeer te halen. De voorstelling is op vrijdag 6 november om 203.15 te zien in het Kennemer Theater te Beverwijk. Kaarten reserveren kan vanaf € 15,50 via www.kennemertheater.nlBookmark and Share
Vorig bericht
Week voor ontmoeting Beverwijk
Volgend bericht
Hoe je wereld verandert na een bedrijfsongeval