Geen categorie / 7 juli 2020

Nieuws in verband met het Corona virus

We zijn blij dat dat onze wijkcentra weer open zijn en we onze inwoners weer mondjesmaat kunnen ontvangen. In alle wijken worden stapsgewijs activiteiten weer opgestart, uiteraard met inachtneming van de RIVM regels.

Helaas kunnen we nog niet alle inwoners begroeten in onze wijkcentra. De wijkcentra zijn in eerste instantie alleen geopend voor deelnemers van een aantal bestaande activiteiten. Deze deelnemers hebben hierover persoonlijk bericht gehad. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de activiteiten, neem dan contact op met het wijkcentrum in jouw buurt.

De huidige stand van zaken is als volgt:
* de wijkcentra mogen vanaf 1 juli 2020 maximaal 100 personen ontvangen die op afspraak, een (aangepaste) activiteit kunnen volgen. De verantwoordelijke van een activiteit neemt contact op met de bezoeker die vóór de corona crisis aan de activiteit deelnam. Deze groepen deelnemers kunnen weer meedoen aan de activiteit, met daarbij de maatregelen in acht genomen. Wilt u deelnemen aan een bepaalde activiteit of heeft u andere vragen dan kunt u bellen naar het betreffende wijkcentrum.
* De wijkcentra hebben (fysieke) maatregelen genomen om voor anderhalve meter afstand te zorgen en bezoekers te wijzen op de regels.
– er staat een stoepbord bij de ingang van het wijkcentrum met daarop de coronaregels die gelden voor de bezoekers/deelnemers
– er hangen posters in de wijkcentra met daarop hygiëneregels.
– op de grond vind je een looproute met daarbij anderhalve meter afstand stickers.
– bij de ingang vindt u desinfecterende handgel dat u moet gebruiken voordat u deelneemt aan een activiteit.Bookmark and Share
Vorig bericht
Nieuw digitaal platform voor vrijwilligers
Volgend bericht
Gratis Zomer Zwemactiviteiten