Geen categorie / 8 juni 2017

Opruimactie zwerfvuil Wijk aan Zee krijgt vervolg

Vanwege het grote succes van de zwerfvuil-opruimactie van 25 april jongstleden hebben de initiatiefnemers besloten nog voor de zomervakantie een vervolg er aan te geven en wel op dinsdagavond 11 juli 2017. Deze keer wordt er om 19.30 uur gestart vanaf het Julianaplein en afhankelijk van het aantal deelnemers zal getracht worden in één à anderhalf uur een zo groot mogelijk gebied van zwerfvuil te ontdoen. Na afloop bestaat de mogelijkheid om wat na te praten onder het genot van een drankje in dorpshuis De Moriaan en willen de initiatiefnemers in gesprek met de deelnemers over ideeën en mogelijkheden met een wat meer structureler en duurzamer karakter. Hierbij kan men bijvoorbeeld denken aan zwerfvuil-buurtambassadeurs maar elk ander goed idee is welkom.

Wilt u meehelpen om Wijk aan Zee van zwerfvuil te ontdoen? Dan zien we u graag op 11 juli aanstaande. Aanmelden mag en is handig in verband met het inschatten van het aantal schoonmaakspullen, maar niet verplicht. Dit kan per mail naar sociaalteam@beverwijk.nl t.a.v. Marco.

Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de bewoners met ondersteuning van het ‘Sociaal team’ en facilitering vanuit het ‘Gebiedsgericht Werken’ van de gemeente Beverwijk.Bookmark and Share
Vorig bericht
Spelletjesavond in Wijk aan Duin
Volgend bericht
Technische snufjes voor mantelzorgers & vrijwilligers