Activiteiten / Laatste nieuws / 3 maart 2020

Over uw rouw mag gesproken worden

Het verliezen van een dierbare zorgt vaak voor een drastische verandering in het leven van de nabestaanden. Ieder rouwproces is uniek en het heeft tijd nodig om te leren leven met de verandering. Erover praten met anderen kan hier een bijdrage aan leveren.

Socius Maatschappelijk Dienstverleners, Stichting Welzijn Beverwijk en Sociaal team Beverwijk organiseren eenmaal per maand een inloopmoment voor mensen die een dierbare hebben verloren en daarover in gesprek willen en/of daarbij ondersteuning zouden willen hebben. De bijeenkomsten zijn vrijblijvend. U kunt per keer zelf bepalen of u wel of niet wilt deelnemen. Aanmelden is niet nodig.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 maart van 14.30 – 15.30 uur uur in buurthuis Wijk aan Duin, Beverwijk.

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvana Groen (Socius Maatschappelijk Dienstverleners), via 06 33958004 of Hans Bruin (Stichting Welzijn Beverwijk/Sociaal team Beverwijk), via 06 33584863.

 

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Volgend bericht
De “Wijk-Uit” PlusBus nu ook in Velsen-Noord!