Geen categorie / 6 november 2019

Over uw rouw mag gesproken worden

Het verliezen van een dierbare zorgt vaak voor een drastische verandering in het leven van de nabestaanden. Ieder rouwproces is uniek en het heeft tijd nodig om te leren leven met de verandering. Erover praten met anderen kan hier een bijdrage aan leveren.

Socius Maatschappelijk Dienstverleners, Stichting Welzijn Beverwijk en Sociaal team Beverwijk organiseren eenmaal per maand een inloopmoment voor rouwlotgenoten. De bijeenkomsten zijn vrijblijvend. U kunt per keer zelf bepalen of u wel of niet wilt deelnemen. Het is een laagdrempelige voorziening voor mensen die te maken hebben met rouw en daarover in gesprek willen en/of daarbij ondersteuning zouden willen hebben. We zorgen ervoor dat iedereen aan bod komt.

De bijeenkomsten vinden plaats in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 november van 14.30 – 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Het initiatief is aanvullend op de reeds bestaande lotgenotengroep bij rouw en verlies, die vanuit de gezamenlijke kerken in Heemskerk wordt georganiseerd.

Voor meer informatie: Sylvana Groen (Socius Maatschappelijk Dienstverleners), via 06 33958004 of Hans Bruin (Stichting Welzijn Beverwijk/Sociaal team Beverwijk), via 06 33584863.Bookmark and Share
Vorig bericht
Herfst vakantieactiviteiten Nul251
Volgend bericht
Verwenavond jonge mantelzorgers ontvangt donatie van Rabobank IJmond