Geen categorie / 3 oktober 2019

Over uw rouw mag gesproken worden

Het verliezen van een dierbare zorgt vaak voor een drastische verandering in het leven van de nabestaanden. Ieder rouwproces is uniek en heeft tijd nodig om te leren leven met de verandering. Erover praten met anderen kan hier een bijdrage aan leveren.

Vanaf oktober organiseren Socius Maatschappelijk Dienstverleners, Stichting Welzijn Beverwijk en Sociaal team Beverwijk eenmaal per maand een inloopmoment voor rouwlotgenoten. De bijeenkomsten zijn vrijblijvend. U kunt per keer zelf bepalen of u wel of niet wilt deelnemen.

Het is een laagdrempelige voorziening voor mensen die te maken hebben met rouw en daarover in gesprek willen en/of daarbij ondersteuning zouden willen hebben. We zorgen ervoor dat iedereen aan bod komt. De bijeenkomsten vinden plaats in buurthuis Wijk aan Duin op de tweede donderdag van de maand. We starten 10 oktober van 14.30 – 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Het initiatief is aanvullend op de reeds bestaande lotgenotengroep bij rouw en verlies, die vanuit de gezamenlijke kerken in Heemskerk wordt georganiseerd.

Voor meer informatie: Sylvana Groen, Socius Maatschappelijk Dienstverleners, 06 33958004 of Hans Bruin, Stichting Welzijn Beverwijk/Sociaal team Beverwijk, 06 33584863.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Prentenkabinet in Buurtwinkel de Schans
Volgend bericht
Vrijwilligersvacaturemarkt We(l)doen