Geen categorie / 27 september 2019

Prentenkabinet in Buurtwinkel de Schans

Op maandag 14 & 21 oktober 2019 organiseert Stichting Welzijn Beverwijk en de SIG twee PowerPoint presentaties over het verleden en het heden van Beverwijk in Buurtwinkel de Schans. De presentatie is in handen van Co Backer.

Er zullen vele foto’s vertoond worden uit de collectie van Stichting Prentenkabinet van der Linden. Van tal van markante plekken zullen het verleden en het heden vergeleken worden. Het zullen bijzondere presentaties zijn want als geen ander kan Co Backer in herinnering brengen hoe Beverwijk verandert is. Er zal zeker gelegenheid voor u zijn om zijn verhaal aan te vullen met anekdotes. Verleden en heden zullen hoogtij vieren bij deze presentaties.

De presentatie van maandag 14 oktober start om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis. U hoeft zich niet aan te melden. De tweede presentatie van maandag 21 oktober begint op 19.00 tot 20.30 uur.

Adres: Buurtwinkel de Schans, Schans 2 Beverwijk, tel. 088-1182982, e-mailadres: buurtwinkel@schans.shopBookmark and Share
Vorig bericht
De Ontmoeting in buurthuis Wijk aan Duin
Volgend bericht
Over uw rouw mag gesproken worden