Geen categorie / 11 maart 2019

Prins(es) aan tafel!

Samen koken en eten verbindt mensen!

Elke vrijdag kunt u tussen de middag samen eten met andere wijkbewoners. De eetgroep Prins(es) aan tafel wordt wekelijks goed bezocht door enthousiaste mensen. Ze nuttigen dan een twee gangenmaaltijd van hoge kwaliteit! De ene week een voor- en een hoofdgerecht de andere week een hoofd- en nagerecht.

Vanaf 9.00 uur staat een groep vrijwilligers in de keuken die het leuk vinden om te koken. De groep bepaalt samen wat er wordt gegeten, doen boodschappen en bereiden dan de maaltijd voor. Het team is heel divers, iedereen heeft weer zijn eigen specialiteiten in de keuken, dat zorgt voor een gevarieerd menu over het gehele jaar. Om 12.30 uur gaan de buurtbewoners zitten aan mooi gedekte tafels en opgemaakte borden om samen te genieten van de gerechten.

Wilt u ook mee eten? Meld u zich dan minimaal een dag van tevoren aan bij de balie in de Prinsenhof tussen 09.00 en 13.00 uur of bel naar 0251 22 22 22. De kosten zijn € 4,- per persoon.


Lonkende leestafel en bingo

Heeft u nog geen zin om na deze heerlijke maaltijd huiswaarts te keren? Sluit u dan aan bij de middagactiviteit. In de oneven week kunt u bij de Lonkende leestafel aansluiten. Er worden stukjes voorgelezen uit verschillende boeken. Daarna gaan we rondom het thema met elkaar in gesprek om bijvoorbeeld herinneringen van vroeger boven te halen. De andere week staat bingo op het programma. De vrijwilligers van de bingo maken er iedere keer weer een feestje van en zorgen voor prijzen die zeker de moeite waard zijn om nog lekker een middagje in het Prinsenhof te blijven hangen.Bookmark and Share
Vorig bericht
Matinee op zondag
Volgend bericht
Vacature HR-adviseur (28 uur p.w.)