Activiteiten / 18 januari 2019

Programma De Ontmoeting Wijk aan Duin

Gezellig samen met anderen een kop thee of koffie drinken en een gezamenlijke activiteit doen. Dit kan een creatieve activiteit zijn, maar ook een spelletje doen of iets met muziek. Lijkt dit u wat? Kom dan vrijblijvend een keer kennismaken.

De Ontmoeting vindt wekelijks plaats op dinsdag van 10.00 – 12.00 uur in Buurthuis Wijk aan Duin. Deelname kost € 2,-. Vooraf aanmelden is niet nodig. Met elkaar bepalen we ieder seizoen wat we gaan doen. Zo is er voor ieder wat wils.

Voor het 1e kwartaal van 2019 is het programma als volgt: 22 januari spelletje – sjoelen; 29 januari quiz; 5 februari spelletje; 12 februari creatieve activiteit; 19 februari bewegen – koersbal; 26 februari spelletje; 5 maart muziek; 12 maart creatieve activiteit; 19 maart spelletje; 26 maart quiz.

Een activiteit voor senioren, misschien ook een activiteit voor u? Meer informatie bij het Sociaal team, tel. 06-11035327. De ontmoeting is een gezamenlijke activiteit van het Sociaal team Beverwijk en de Stichting Welzijn Beverwijk.Bookmark and Share
Vorig bericht
Vrijwilligers gezocht voor begeleiden van activiteit voor senioren
Volgend bericht
Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar het Kennemer Theater!