Geen categorie / 16 mei 2018

Scootmobieltochten tijdens de zomer

Ook dit jaar organiseert BeverwijkvoorElkaar tijdens de zomermaanden scootmobieltochten voor 55-plussers op dinsdag 19 juni, 10 juli en 7 augustus. Vindt u het leuk om met een groepje mensen met de scootmobiel er op uit te gaan?

Op dinsdag 19 juni gaat u onder begeleiding van twee ervaren vrijwilligers, Marjolein van den Berg en Jan Zevenberg, richting Akersloot. Om 10.00 uur verzamelen in . Kosten € 7,00 incl. 1x kopje koffie of thee met iets lekkers. U zorgt zelf voor een lunchpakketje (of geld voor een lunch), flesje water en (voor de zekerheid) een regenpak. Ook moet u er voor zorgen dat uw scootmobiel helemaal is opgeladen. Mocht het weer slecht zijn die dag dan wordt de tocht verplaatst naar dinsdag 26 juni.

Voor meer informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar. of langskomen in Wijkcentrum Prinsenhof op werkdagen van 09.00-13.00 uur. Inschrijven en betalen kan tot uiterlijk 12 juni. BeverwijkvoorElkaar maakt onderdeel uit van Stichting Welzijn Beverwijk.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Kinderdisco Aloha
Volgend bericht
Film uit 2010 over portiek-portiers, Meerestein Beverwijk