Geen categorie / 22 november 2017

Speeddate mantelzorgers en vrijwilligers

Steeds vaker hebben mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar te maken. Maar hoe kan die samenwerking verbeteren? Mantelzorgers en vrijwilligers kunnen hun verhaal aan elkaar en aan professionals vertellen bij het Themacafé van We(l)doen. Dat vindt plaats op donderdag 14 december in De Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 1, Heemskerk. De toegang is gratis en u kunt zich nu al aanmelden.

Bij het Themacafé krijgt iedere deelnemer een paar keer de gelegenheid om met een ander te praten. Tijdens zo’n speeddate kunnen we van elkaar leren hoe het is om een mantelzorger te zijn of wat vrijwilligerswerk inhoudt. Mantelzorgers en vrijwilligers uit Beverwijk en Heemskerk zijn van harte welkom. Het Themacafé start met een lunch om 12.00 uur en eindigt om 15.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan hier digitaal of bel met (0251) 300 333. Professionals zijn welkom, maar mantelzorgers en vrijwilligers hebben voorrang. Het aantal plaatsen is beperkt.


Over We(l)doen

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ / ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welschap Welzijn en Stichting Welzijn Beverwijk. Samen bieden we een pakket diensten aan voor mantelzorgers en vrijwilligers. Ons werkgebied is Beverwijk en Heemskerk. Wij geven advies en begeleiding op maat, met oog voor kwetsbare mensen of groepen die niet zo vanzelfsprekend in het zicht zijn. Het team van We(l)doen bestaat uit professionals zoals mantelzorgconsulenten, sociaal werkers en vrijwilligerscoördinatoren, en uit vrijwilligers voor ondersteunende taken. Zie ook www.weldoenijmond.nl.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Schoonmaakinitiatief Meerestein-Noord succesvol
Volgend bericht
Pedagogisch medewerkers aan de slag met hun eigen interactie- en taalvaardigheid.