Geen categorie / 31 oktober 2018

Sport verbindt vrouwen in Beverwijk

Vrouwen afkomstig uit meerdere culturen sporten samen bij buurthuis Wijk aan Duin onder professionele begeleiding van sportcoach Marja van Huffel.

Sport verbindt, sport verbroedert, het schept een gevoel van saamhorigheid en zorgt voor onderling respect. Door te investeren in sport en beweging investeren men niet alleen in de gezondheid van mensen, maar in het bevorderen van participatie en sociale samenhang.

Stichting Welzijn Beverwijk heeft dit voortvarend opgepakt. Al ruim een jaar sporten elke maandagavond vrouwen afkomstig uit meerdere culturen samen bij buurthuis Wijk aan Duin onder professionele begeleiding van sportcoach Marja van Huffel.

Woman Only Funxtion Training is een circuittraining waarbij aan kracht en conditie wordt gewerkt, maar waarbij de focus vooral ligt op het met heel veel plezier met elkaar een uur intensief bezig zijn.

Inmiddels is de training van Marja van Huffel zo’n succes gebleken dat nu de vraag is voorgelegd om nog een extra uur te starten zodat nog meer dames kunnen aansluiten bij deze sportieve activiteit.

Voor meer informatie over deze Woman Only sportlessen kan men contact opnemen met buurthuis Wijk aan Duin te Beverwijk.Bookmark and Share
Vorig bericht
Vrijwilligers Vacaturemarkt We(l)doen
Volgend bericht
Diverse Kidsclubs bij Stichting Welzijn Beverwijk