Geen categorie / 30 januari 2017

Stem op de PlusBus voor een donatie!

De PlusBus van Stichting Welzijn Beverwijk is geselecteerd om mee te doen in de stemronde van ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds!!

We zijn hier natuurlijk heel blij mee en trots daarop maar het is nu wel zaak om in de periode van 9 t/m 30 januari zoveel mogelijk stemmen te vergaren om zo in aanmerking te komen voor een donatie. Op zaterdag 18 februari nodigt het lokale ING kantoor uit deze regio alle geselecteerde organisaties uit om de uitslag van de stemronde te presenteren. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000,- nummer twee € 3.000,- nummer drie € 2.000,- nummer vier € 1.500,- en nummer vijf € 1.000,-. Met de donatie willen we de kosten voor de uitstapjes verlagen zodat meer ouderen met een minimaal inkomen kunnen deelnemen. Dit zorgt ervoor dat gevoelens van eenzaamheid bij deze doelgroep afnemen.

Help ons om die donatie te mogen ontvangen door te stemmen op de PlusBus. Dit kan via deze directe link. U ontvangt dan een e-mail waarin gevraagd wordt om uw stem te bevestigen. Als u dat ook doet heeft u voor de PlusBus gestemd en vergroot dat onze kans op een donatie.

Kunt u nog meer doen om de kansen op een donatie voor de PlusBus te vergroten? Jazeker! Vertel of mail het uw buren, kennissen, vrienden en familie en vraag of zij ook willen stemmen. Zit u op Facebook en/of Twitter? Deel/retweet het berichtje hierover vanaf de Facebookpagina en/of Twitter account van Stichting Welzijn Beverwijk.

Stichting Welzijn Beverwijk dankt u bij voorbaat voor uw stem en voor het delen van deze informatie bij uw netwerk om zo zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Uiteraard houden wij u via onze website en social media op de hoogte over de afloop hiervan.Bookmark and Share
Vorig bericht
De mensen achter Stichting Welzijn Beverwijk
Volgend bericht
Juf Nathaly leest voor