Geen categorie / 27 maart 2017

Themacafé: ‘Durf te vragen!’

Graag nodigen wij u uit voor het Themacafé voor mantelzorgers, professionals en vrijwilligers op dinsdagavond 18 april in Heemskerk die in het teken zal staan van ‘vraagverlegenheid’.

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om hulp te vragen aan anderen. Tijdens het Themacafé (pdf) wordt deze vraagverlegenheid op creatieve en muzikale wijze toegelicht door Ernst Buning. Hij heeft jarenlang voor zijn demente echtgenote gezorgd en wil met zijn ervaringen andere mantelzorgers inspireren. Een mantelzorgconsulent van MaatjeZ en een maatschappelijk werker van Socius gaan na de pauze graag met u het gesprek aan over wat het voor u moeilijk maakt om (tijdig) hulp in te schakelen en welke drempels u daarin ervaart.

De toegang is gratis maar u dient zich wel aan te melden. Dit kan tot 11 april 2017 via e-mailadres: schuilhoek@welschap.nl of via telefoonnummer: 0251-253054

We hopen u te zien op dinsdag 18 april!!!

 

Het Themacafé wordt gezamenlijk georganiseerd door MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, Mee & De Wering, Socius, Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Open Huis wijkcentrum Prinsenhof
Volgend bericht
Ontmoeting met Marinus van den Berg