Geen categorie / 2 februari 2017

Veel media-aandacht voor ‘Stel je niet zo aan’

Elena Nicolaas heeft samen met ondersteuning en faciliterering vanuit het jongerenwerk van Stichting Welzijn Beverwijk afgelopen half jaar gewerkt aan het project “Stel je niet zo aan” waarin jonge mensen die te kampen hebben met depressies gefilmd en gefotografeerd zijn. Er is namelijk veel onwetendheid over wat een depressie precies inhoud en dat wilt Elena Nicolaas veranderen.

Op 23 januari 2017 was, onder grote belangstelling, in de Grote Kerk (Wijkertoren) van Beverwijk de officiële opening van de foto expositie “Stel je niet zo aan”. Onder de ruim honderd aanwezigen zaten uiteraard jongeren zelf maar ook politici, journalisten en mensen vanuit het maatschappelijk middenveld.

In Dagblad Kennemerland verscheen, van de hand van journalist Bart Vuijk, een prachtig artikel met de pakkende kop ‘Depressie-foto’s intiemer dan naaktfoto’s’.
De Beverwijker kopte op de voorpagina, met een artikel van Raimond Bos, genaamd ‘Aandacht en begrip voor depressiviteit’.

Maar ook RTV-NH pakte de expositie op en wijdde er een nieuws-item aan in NH Nieuws. En vanaf vandaag staat ook de reportage van 251tv over de opening van de foto-expositie.

Nieuwsgierig geworden naar de foto-expositie zelf? Dit kan tot en met 12 februari 2017. Zorg dat je het niet mist!Bookmark and Share
Vorig bericht
Juf Nathaly leest voor
Volgend bericht
Mondhygiënist op bezoek bij ‘t Zeepaardje