Geen categorie / 21 februari 2018

Volop jeugdactiviteiten in voorjaarsvakantie bij Place2Be en Inside54

Place2Be Voor inschrijving of meer informatie bel met Judith Hijdendaal van Stichting Welzijn Beverwijk, 0251 300329 of mail naar judith.hijdendaal@welzijnswb.nl. De activiteiten vinden plaats in Place2Be.

Minecraft Building Contest op zaterdag 24 februari Denk jij dat je goed bent om huizen te bouwen in Minecraft? Denk je ook dat je goed genoeg bent om te concurreren in een Building Contest? En ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Meld je dan aan voor de Minecraft Building Contest op zaterdag 24 februari van 12.00-16.30 uur in Place2Be. De contest wordt gespeeld op computers die op elkaar zijn aangesloten, waardoor iedereen in dezelfde wereld speelt. Wie bouwt in 1 uur het vetste, mooiste of gekste huis? Degene die het beste en creatiefste huis bouwt gaat door naar de finale. De contest is voor het publiek te volgen op groot scherm. Meld je tijdig aan want vol = vol. Deelname € 2,–.

Open inloop met thema “groeien” – maandag 26 en woensdag 28 februari De open inloop van Place2Be op maandag 26 en woensdag 28 februari staat in het teken van het thema “groeien”. Denk bijvoorbeeld aan het groeien van bomen en planten maar ook aan hoe landschappen en mensen groeien. Van 14.15-17.00 uur wordt er gewerkt met verschillende materialen, zoals hout, verf, ijzerdraad, wol etc. De open inloop is voor de jeugd van 8 t/m 14 jaar. Deelname is gratis.

Disco spotlight op vrijdag 2 maart Swingen op de muziek van dj Thorwald en dj Max tijdens Disco Spotlight. Trek iets feestelijks aan en neem een goed humeur mee. De disco is van 19.00-21.00 uur en voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar. Entree € 1,– en voor een klein bedrag kan er iets te drinken en te eten worden gekocht.

 

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Voorjaarsvakantie KidsArt&Fun en Inside54
Volgend bericht
Stichting Welzijn Beverwijk doet mee aan NLdoet