Projecten & Diensten / 29 januari 2020

Vrijwillige buurtbemiddelaars gezocht

Met ingang van 1 januari 2020 is Stichting Welzijn Beverwijk gestart met het project buurtbemiddeling waarvoor nog enthousiaste bemiddelaars nodig zijn.

Als vrijwillig buurtbemiddelaar draag je mede zorg voor een prettige woonomgeving voor inwoners van Beverwijk. Je zet je samen met een collega bemiddelaar in om met buren in gesprek te gaan en vanuit een neutrale positie met respect voor andermans mening te luisteren hoe zij het contact met hun buren ervaren. Daarnaast ondersteun en stimuleer je buren in het herstellen van verstoorde communicatie. De door Stichting Welzijn Beverwijk aangeboden verplichte basistraining buurtbemiddeling biedt alle vrijwilligers de benodigde vaardigheden en technieken om succesvol te bemiddelen.

Wil je in jouw buurt een steentje bijdragen aan een aangename leefsfeer en ben je beschikbaar op een ochtend, middag, avond of zelfs meerdere dagdelen per week? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je meer weten? Je bent van harte welkom.

Neem contact op met de projectmanager buurtbemiddeling Beverwijk, Judith Luesink, buurtbemiddeling@welzijnswb.nl of 0251-300375.Bookmark and Share
Vorig bericht
Foto’s kerstfeest vrijwilligers SWB
Volgend bericht
Wilt u in uw buurt ook meedoen met een zwerfvuil-opruimactie?