Geen categorie / 28 juni 2017

Vrijwillige chauffeurs en begeleiders gezocht

Vanwege de groeiende belangstelling voor de “Wijk-Uit” PlusBus is Stichting Welzijn Beverwijk op zoek naar chauffeurs en begeleiders.

De PlusBus (BoodschappenPlusBus) is een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en wordt in de gemeente Beverwijk uitgevoerd door Stichting Welzijn Beverwijk. Het doel van de PlusBus is het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. Er wordt gelegenheid geboden om elkaar te ontmoeten en sociale contacten te leggen door deel te nemen aan de uitstapjes. Dit kan zijn een rondvaart, een museumbezoek maar ook boodschappen doen in de buurt.

Er gaan altijd twee vrijwillige begeleiders mee. Als begeleider zorg je ervoor dat de deelnemers een leuk en veilig uitstapje hebben. Bent u flexibel, representatief, zelfstandig en heeft u goede contactuele en communicatieve vaardigheden en affiniteit met de doelgroep, dan zijn wij op zoek naar u! Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk op telefoonnummer op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur of mailen naar info@beverwijkvoorelkaar.nl.Bookmark and Share
Vorig bericht
Vrijwilligers gezocht voor klussen- en boodschappendienst
Volgend bericht
Geslaagde bijeenkomsten Maatjesproject Beverwijk & Velsen