Projecten & Diensten / 11 december 2019

Vrijwilligers gezocht !

Stichting Welzijn Beverwijk werkt met betaalde krachten en vrijwilligers. Dat maakt ons tot een bijzonder bedrijf en stelt eisen aan de manier waarop we te werk gaan, want we zijn zuinig op alletwee.

Heeft u nog wat tijd beschikbaar en wilt u die op een zinvolle manier invullen? Heeft u (specifieke) kennis en kwaliteiten en wilt u die inzetten voor anderen? Zoekt u een leuke tijdsbesteding, die wellicht ook interessante contacten oplevert?

Op dit moment zijn er vacatures voor vrijwillige gastheren en gastvrouwen voor buurthuis Wijk aan Duin en is er een vacature voor een vrijwillige assistent beheerder in buurthuis Wijk aan Duin.

Wilt u daar meer over weten? Klik dan hier.

Zijn deze functies niks voor u maar zoekt u wel vrijwilligerswerk? Neemt u dan eens contact op voor het maken van een afspraak zodat we tijdens een gesprek de mogelijkheden, ideeën en verwachtingen door kunnen nemen met u. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0251-300300 en vragen naar Astrid Kruiswijk. U kunt haar ook mailen: kruiswijk2@welzijnswb.nlBookmark and Share
Vorig bericht
Gratis filmvoorstelling voor vrijwilligers
Volgend bericht
Buurtbakkie op het Europaplein