Geen categorie / 13 september 2017

Weer schoonmaakactie in Wijk aan Zee

Op dinsdag 19 september 2017 is er weer een schoonmaakactie tegen zwerfvuil in Wijk aan Zee. Vanwege het feit dat het al wat sneller donker wordt, wordt deze keer eerder gestart en wel om 19.00 uur op het Julianaplein.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt getracht in één uur een zo groot mogelijk gebied van zwerfvuil te ontdoen. Na afloop bestaat de mogelijkheid om wat na te praten onder het genot van een drankje in Dorpshuis De Moriaan. Het initiatief van bewoners uit Wijk aan Zee om hun dorp van zwerfvuil te ontdoen is succesvol gebleken. Zowel 25 april als 11 juli jongstleden werden er flink wat vuilniszakken met afval verzameld. Nu de zomerperiode voorbij is en er her en der het een en ander ligt, wordt het wel weer eens tijd om aan de bak te gaan. Wilt u meehelpen om Wijk aan Zee van zwerfvuil te ontdoen? Dan zien we u graag op 19 september. Aanmelden mag en is handig in verband met het inschatten van het aantal schoonmaakspullen, maar het is niet verplicht. Aanmelden kan per mail naar sociaalteam@beverwijk.nl t.a.v. Marco.

Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de bewoners van Wijk aan Zee met ondersteuning van het Sociaal team en het wordt gefaciliteerd door het Gebiedsgericht Werken van de gemeente Beverwijk.Bookmark and Share
Vorig bericht
Buurtlunch wijkcentrum Citadel
Volgend bericht
Spelinloop