Geen categorie / 9 mei 2018

We(l)doen start met infopunten

We(l)doen is er voor alle inwoners in Beverwijk en Heemskerk voor vragen en ondersteuning rondom vrijwilligerswerk en mantelzorg. We(l)doen is gestart met infopunten, zodat men makkelijk en geheel vrijblijvend in gesprek kan gaan met een medewerker van We(l)doen. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk of zorg je voor een dierbare, loop dan gerust eens binnen! Er zijn inmiddels twee infopunten geopend. Eén in Beverwijk in samenwerking met het SIG op maandag van 10.30-12.00 uur in Buurtwinkel De Schans en één in Heemskerk op donderdag van 09.30-10.30 uur in Ontmoetingscentrum De Stut.

We(l)doen helpt inwoners en organisaties rondom vrijwilligerswerk. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? We(l)doen heeft een overzicht van vrijwilligersvacatures. Wil je graag iets voor een ander doen, maar weet je alleen nog niet wat? Bekijk samen met de medewerker van We(l)doen wat de mogelijkheden zijn en waar de wensen liggen.

We(l)doen helpt ook mantelzorgers. Mantelzorgers zorgen voor een dierbare in hun omgeving. Om deze zorg vol te houden is er vaak behoefte om hierover te praten of andere praktische steun, zoals b.v. een vrijwilliger die een vast dagdeel de zorg overneemt zodat de mantelzorger even tijd heeft voor zichzelf. We(l)doen heeft medewerkers en vrijwilligers die hierin kosteloos kunnen ondersteunen. Zorgen voor een ander hoeft dus niet alleen.

Naast de infopunten is We(l)doen ook bereikbaar van 9.00-12.30 uur via 0251-300333 of info@weldoeniijmond.nl. Op de website www.weldoenijmond.nl vind je ook de nodige informatie. We(l)doen IJmond is het samenwerkingsverband van MaatjeZ/ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Welschap WelzijnBookmark and Share
Vorig bericht
De Samen Eten Eettafel op de zomerse toer
Volgend bericht
Wandelen voor senioren