Geen categorie / 12 augustus 2019

We(l)doen zoekt intaker

We(l)doen IJmond heeft plaats voor een gemotiveerde man of vrouw die graag ons team komt versterken op vrijwillige basis bij onze organisatie op het gebied van vrijwilligerswerk. Je helpt mensen om een passende vorm van vrijwillige inzet te vinden.

Taakomschrijving:
– Vrijwilligers motiveren naar een passende vacature. Je voert telefonisch en persoonlijke gesprekken met mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwillige organisaties. Als intaker help je mensen om een passende vorm van vrijwilligers werk te vinden. Je zet op een rijtje wat hun interesses zijn, mogelijkheden en beperkingen en welke vacatures daar dan het beste op aan sluiten. Als dat nodig is schakel je extra begeleiding in of verwijs je mensen door.
– In de toekomst zullen het vooral de mensen zijn die nog niet goed weten wat ze willen of mensen met problemen (met name psychische) die bij ons komen voor een intakegesprek, mensen die al precies weten wat ze willen worden rechtstreeks bemiddeld.
– Je neemt contact op met de betreffende vrijwilligersorganisatie en belt na of de bemiddeling geslaagd is.
– Je neemt contact op met nieuwe vrijwilligers en bemiddelt hen telefonisch of maakt een afspraak voor een intake gesprek bij een van de intakers.

Voor een vrijblijvend gesprek of informatie kunt u bellen met Astrid Kruiswijk op maandag/dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0633653557. Een mail sturen mag ook naar astrid@weldoenijmond.nlBookmark and Share
Vorig bericht
Hulp aan senioren voor PC, laptop, tablet of smartphone
Volgend bericht
Lancering Factsheet jonge vrijwilligers - maatschappelijke stagiaires