Geen categorie / 26 juni 2018

Wijk aan Zee maakt zich op voor weer een zwerfvuil-opruimactie

De schoonmaakacties in Wijk aan Zee zijn inmiddels een begrip geworden. Vanwege het grote succes hebben de initiatiefnemers besloten nog voor de zomervakantie een vervolg er aan te geven en wel op donderdagavond 5 juli 2018. Er wordt om 19.30 uur gestart vanaf de SPAR en deze keer werken we naar de rand van Wijk aan Zee richting Beverwijk. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal getracht worden in anderhalf uur een zo groot mogelijk gebied van zwerfvuil te ontdoen. Na afloop bestaat de mogelijkheid om wat na te praten onder het genot van een drankje in dorpshuis De Moriaan.

Wilt u meehelpen om Wijk aan Zee van zwerfvuil te ontdoen? Dan zien we u graag op 5 juli aanstaande. Aanmelden mag en is handig in verband met het inschatten van het aantal schoonmaakspullen, maar niet verplicht. Dit kan per mail naar m.dalpra@sociaalteambeverwijk.nl

Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de bewoners met ondersteuning van het ‘Sociaal team’ en facilitering vanuit het ‘Gebiedsgericht Werken’ van de gemeente Beverwijk.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
Steunfractielid Puck Witte draait ochtend mee in de buurtwinkel
Volgend bericht
Maatjesproject zoekt vrijwilligers