Geen categorie / 5 juni 2018

Zomeruitjes met de “Wijk-Uit” PlusBus!

Dinsdag 12 juni gaat de bus naar Texel en wordt er ook een bezoek gebracht aan het Schapenmuseum. Woensdag 13 juni rijdt de chauffeur een leuke route naar Boshut ’t Panneland, gelegen in de Waterleidingduinen. Daar krijgen de deelnemers een kop koffie of thee met appeltaart.

Donderdag 14 juni rijdt de bus naar De Eilandspolder voor een rondvaart door dit schitterende natuurgebied.

Vrijdag 15 juni staat er weer een bezoek aan Strandpaviljoen Noordzee op het programma.

Dinsdag 19 juni wordt Landgoed Duivenvoorde bezocht. Dit is een uniek en nog steeds bewoond kasteel. Het bijbehorende landschapspark nodigt uit tot een wandeling om van alle prachtige doorkijkjes te genieten.

De PlusBus is een onderdeel van BeverwijkvoorElkaar en biedt 55plussers uit de gemeente Beverwijk de gelegenheid tot gezamenlijk boodschappen doen en leuke uitstapjes.U bent, wellicht ongemerkt, door uw leeftijd minder mobiel geworden. Op deze manier ontmoet u weer nieuwe leeftijdgenoten. Deze dienst draait grotendeels op vrijwilligers. Deelnemers worden thuis opgehaald én weer thuis gebracht. Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie  kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk.Bookmark and Share
Vorig bericht
Galgenweg ‘Straat van de Maand’ in juni
Volgend bericht
Infopunt We(l)doen